Wil je het boek kopen?

Koop het e-book en het luisterboek via deze website. Dat kun je het beste HIER via onderstaande knoppen bestellen. Dan stuur ik ze dezelfde dag naar je toe! Ze zijn niet overal online te bestellen.

Wil jij gewoon zo'n echt boek dat je in je handen kunt vasthouden? Waar je ezelsoren in kunt krullen en met potlood in de kantlijn schrijven? Koop het online en ontvang jouw exemplaar binnen een dag.Vytaute Babone en Brigida Mota lezen Lekker Los Laten

LEKKER LOS LATEN – het boek

Wil jij gewoon zo’n echt boek dat je in je handen kunt vasthouden? Waar je ezelsoren in kunt krullen en met potlood in de kantlijn schrijven? Koop het online en ontvang jouw exemplaar binnen een dag.

Lees je liever op een e-reader, tablet of smartphone? Geen extra gewicht in je tas of je koffer en overal te lezen zonder leeslampje. Koop je het e-book dan ontvang je de download via e-mail, inclusief bonusmateriaal.Lekker Los Laten e-book versie

LEKKER LOS LATEN – e-book

Wil je gewoon lekker luisteren? Koop dan het luisterboek en ga er even lekker voor zitten of liggen in je luie stoel. Dan lees ik het je zelf helemaal voor. Je ontvangt het als mp3. Je kunt ook naar de podcast luisteren.

LEKKER LOS LATEN – luisterboek

Koop nu het Lekker Los Laten boekenpakket. Vier boeken bestellen en de vijfde erbij cadeau. Wil je dit boek bestellen voor je hele team? Of cadeau geven aan je vrienden of familie? Wanneer je er 4 besteld, krijg je de 5e er gratis bij.

LEKKER LOS LATEN – pakket met 5e boek gratis voor je team, vrienden, familie

BESTEL NU DE HELE BUNDEL MET 45% KORTING inclusief gesigneerd boek

€ 33,00 + gratis verzending

Scroll to Top